Trap renoveren

Wilt u een traprenovatie doorvoeren?

Traprenovatie

Offerte trap renoveren aanvragen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf of specialist in traprenovatie? Door de loop van de jaren kan een mooie houten trap zijn versleten of beschadigd zijn geraakt. Misschien wilt u nu een moderne nieuwe trap of wilt u alleen bepaalde onderdelen vervangen, op een manier dat de trap zijn eigenheid wel behouden blijft. Bij een trap renoveren zijn er diverse mogelijkheden die u gerust met de specialist kunt bespreken.

Trap renoveren of een nieuwe trap

Tegen een relatief lager bedrag dan een volledige nieuwe trap, kan de trappenspecialist uw trap renoveren en voorzien van een nieuwe uitstraling. Daarbij heeft u de keuze uit diverse (hout) materialen, kleuren en dessins. Ook is het bij traprenovatie mogelijk om diverse materialen en kleuren met elkaar te combineren. Zo kan een oude trap gedeeltelijk gerenoveerd en vernieuwd worden, terwijl de basis elementen wel behouden blijven. Een geheel nieuwe trap kost meestal meer, maar ook dit is afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte materiaal, houtsoort en de grootte van de trap.

Gehele of gedeeltelijke traprenovatie

Het is dus mogelijk om een gehele of gedeeltelijke traprenovatie uit te voeren. Wilt u uw originele trap behouden, maar zijn er bepaalde beschadigingen die gerepareerd moeten worden of traptreden die vervanging behoeven, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Traprenovatie kosten

De kosten van een traprenovatie zijn erg verschillend. Dit is echt afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen, de werkuren die er in gaan zitten en de afwerking. Wij maken het u makkelijk om snel diverse traprenovatie offertes te ontvangen en de prijzen met elkaar te vergelijken. Zelf kost het u helemaal niets en het scheelt u tijd om er zelf achteraan te gaan.

Offerte traprenovatie aanvragen?

Wilt u graag direct meerdere trap renovatie offertes ontvangen? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur tot 4 offertes van bedrijven in uw regio.
In slechts 2 minuten tijd heeft u het formulier ingevuld en voor u is dit geheel gratis en vrijblijvend.