Schutting

Schutting kopen?

Schutting

Offerte schutting aanvragen

Bent u op zoek naar een tuiniersbedrijf voor een nieuwe tuinschutting of goedkope schutting voor een tuinafscheiding of erfafscheiding? Om de juiste privacy te krijgen in uw tuin en uw eigendommen af te schermen, is een schutting een veelgevraagd tuinproduct dat in verschillende modellen, materialen en prijsklassen te koop is. Een houten schutting is de meest gevraagde schutting, omdat hout nu eenmaal mooi bij een tuin met planten staat.

Tuinschutting in vele modellen

Een tuinschutting kunt u in vele modellen, hoogtes, materialen en kleuren kopen. De bij ons aangesloten tuiniersbedrijven bieden een ruim assortiment van schuttingen aan. Afhankelijk van uw wensen, de omvang van uw tuin, de beplanting en ruimte kunt u een schutting kopen die zowel bij uw tuin als uw portemonnee past. Voor een goedkope schutting zijn er lichtere houtsoorten en diverse mogelijkheden. Voor een kwalitatief robuuste schutting van dik houtmateriaal, heeft u ook een ruime keuze in verschillende kwaliteiten.

Houten schutting biedt veel mogelijkheden

Een houten schutting past eigenlijk overal goed bij. Ook kunt u een houten schutting in meerdere bijpassende vormen kopen. U kunt dan combineren met een opengewerkte raster schutting en dichte schuttingen. Daarbij kunt u kiezen uit een rechte houten schutting of met een sierlijke boog. Door met klimopplanten te werken en/of tuinschilderijen, kunt u de houten schutting opvrolijken, zodat uw tuin een echte blikvanger wordt waar u zomers graag vertoeft.

Bent u bezig met een nieuwe tuin ontwerpen, kunt u naar wens ook gelijk offertes aanvragen voor tuinbestrating of een terrasoverkapping.

Voorbeelden schuttingen

  • Hardhouten schutting
  • Bamboe schutting
  • Wilgentenen schutting
  • Hout / beton schutting
  • Betonnen schutting
  • Composiet schutting

Indien u andere wensen heeft voor een schutting, kunt u dit apart vermelden in het aanvraagformulier.

Lees ook ons blog met tips en veelgemaakte fouten bij tuin ontwerpen

Offerte schutting aanvragen?

Wij maken het u graag makkelijk om snel en gratis meerdere offertes voor een schutting plaatsen aan te vragen. Vul uw gegevens en wensen in op onderstaand aanvraagformulier en u ontvangt binnen 24 uur tot 4 offertes van tuiniersbedrijven in uw regio. Door meerdere offertes met elkaar te vergelijken, kunt u flink besparen op de kosten. Deze besparing kan wel oplopen tot 40%. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten.