Over ons

Wilt u ook sneller de juiste bedrijven vinden?

Over bouw-offertes.nl

Veel mensen die een bedrijf, klusser of specialist zoeken, gaan op het internet kijken, prijzen vergelijken, bellen en offertes aanvragen. Dat kan nu veel sneller door in één keer diverse offertes aan te vragen van bedrijven uit uw regio. Dat scheelt u weer veel tijd en die kunt u beter besteden om de offertes te bekijken en de prijzen te vergelijken. Via Bouw-offertes.nl kunt u nu snel, makkelijk en simpel met één aanvraagformulier diverse offertes aanvragen van bedrijven, vakmensen en specialisten uit uw eigen regio.

Waarom Bouw-offertes.nl?

Omdat u vanaf nu voor elke bouwklus of behoefte aan een vakman snel naar onze website kunt gaan en hiervoor in één keer tot 6 offertes kunt aanvragen. Bovendien kunt u ook nog tot 40% besparen op de kosten. Steeds meer mensen weten onze website te vinden en kiezen voor het gemak van offertes aanvragen in slechts 2 minuten tijd. Voor bijna elke opdracht en klus kunt u op onze website terecht. Lekker makkelijk toch?

De belangrijkste voordelen

  • ✓ Ruime keuze diverse bedrijven verspreid over heel Nederland
  • ✓ Scherpe tarieven en concurrerende prijzen
  • ✓ U maakt u eigen keuze uit bedrijven in uw eigen regio
  • ✓ Bemiddeling tussen particulieren, ondernemers en bedrijven
  • ✓ Tot 40 % op kosten kunnen besparen
  • Binnen 24 uur verschillende offertes vergelijken

Wilt u zich aansluiten?

Bouw-offertes.nl werkt samen met diverse landelijk aangesloten ondernemers en bedrijven. Wilt zich hiervoor aanmelden? Lees dan meer informatie op de pagina Ondernemers.