Gevelreiniging

Gevel reinigen of impregneren?

Gevelreiniging

Offerte gevelreiniging aanvragen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf of speciaal schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging? Door de loop van de jaren heen kunnen gevels sterk verontreinigd zijn, aangetast door algen, mossen en schimmels of met graffiti bespoten. In de praktijk blijkt dat gevelonderhoud niet altijd de juiste aandacht krijgt, waardoor een gevel steeds kwetsbaarder wordt voor weersinvloeden, zure regen en milieuvervuiling. Hoog tijd om gevelreiniging aan te vragen!

Gevel impregneren

Een gevel is de eerste aanblik van uw kantoor, bedrijf, hotel of karakteristieke woning. Een gevel impregneren kan dan zinvol zijn om de gevel diep te reinigen en te beschermen tegen vervuiling en aantasting door weersinvloeden. Regelmatige gevelreiniging kan aantasting van de gevel tegengaan. Bovendien staat het ook veel mooier en aantrekkelijker met een schone gevel. Bij gevel impregneren krijgt de gevel ook gelijk een beschermlaag en kan uw gevel er weer jaren tegenaan.

Gevelreiniging en herstellen

Gevelreiniging en het herstellen van aangetaste gevels kan ook beide gedaan worden. Misschien dat er voegen hersteld moeten worden, grotere gevelonderhoud of het verwijderen van graffiti. Met speciale technieken en milieuvriendelijke middelen kan een gespecialiseerd gevelreiniging bedrijf de gevel reinigen, eventuele graffiti verwijderen en de gevel weer zijn originele, frisse en schone aangezicht geven.

Indien nodig kunt u ook gelijk een offerte aanvragen voor een glazenwasser. Wilt u de gevel opnieuw laten schilderen, dan kunt u tegelijkertijd een offerte voor een schilder aanvragen.

Gevelrenovatie

Is er een volledige gevelrenovatie nodig, kunt u dit gelijk op het onderstaande aanvraagformulier aangeven. Door de inzet van een vakkundige gevelreiniger kan gevelrenovatie de gevel weer als nieuw maken.

Kosten gevelreiniging

De kosten van gevelreiniging zijn vanzelfsprekend sterk afhankelijk van de aard van vervuiling van de gevel(s) en het aantal vierkante meters. Gaat het alleen om gevelreiniging of impregneren of ook het herstellen van de gevel. Wij raden u aan om met onderstaand aanvraagformulier diverse gevelreiniging offertes aan te vragen, zodat u op uw gemak de prijzen kunt vergelijken en ingaan op de offerte die u het meest geschikt lijkt.

Offerte gevelreiniging aanvragen?

Om u snel van dienst te kunnen zijn, kunt u via Bouw-offertes.nl met het invullen van één aanvraagformulier vrijblijvend meerdere gevelreiniging offertes aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u dan tot 4 offertes in uw mailbox. Daarna kunt u op uw gemak de offertes vergelijken en de beste keuze maken.