Blogs

Schildersbedrijf voor bedrijfspanden

Schildersbedrijf

U wilt een schildersbedrijf inhuren?

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor zakelijk schilderwerk voor uw bedrijfspand, kantoor of woningcomplex? Zeker als u binnenschilderwerk of buitenschilderwerk voor uw bedrijf heeft, wilt u er vanuit kunnen gaan dat dit op de meest zorgvuldige wijze gebeurt. In dit blog geven wij meer informatie over de mogelijkheden.

Zakelijk schilderwerk voor bedrijven

Lees verder

Aannemer nodig bij een aanbouw?

Aannemer

U wilt een aannemer inhuren?

Een aannemer kan u helpen bij het bouwen, aanbouwen en renoveren van onroerend goed. Wilt u een aanbouw aan uw huis doorvoeren en wilt u hiervoor een aannemer in handen
nemen, dan wilt u natuurlijk weten waar u rekening mee moet houden.

Aannemer voor diverse aanbouw

Lees verder

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera voor bedrijfspanden

Een beveiligingscamera voor bedrijfspanden, winkelcentra, kantorencomplexen en bedrijfsterreinen wordt vaak ingezet als extra bewaking bij calamiteiten, criminaliteit, inbraak, diefstal of voor andere opties. Een bewakingscamera registreert personen of objecten door middel van de gemaakte bewakingsbeelden. Een bewakingscamera kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Waar moet u rekening mee houden?

Een beveiligingscamera voor binnen het pand?

Lees verder

Alarminstallatie

Alarminstallatie

Alarminstallatie voor bedrijfsbeveiliging

Wilt u een alarminstallatie voor uw bedrijfsbeveiliging aanschaffen? Zoekt u inbraakbeveiliging met een inbraakalarm, die afgaat zodra er ongewenste bezoekers uw bedrijfspand proberen binnen te dringen? Dan wilt u natuurlijk wel graag weten waar u op moet letten. Wat voor alarminstallaties zijn er allemaal? In dit blog geven wij u meer uitleg.

Alarminstallatie voor bedrijven en kantoren

Lees verder

Stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf voor divers stucwerk

Indien u met een verbouwing aan uw huis bezig bent, een renovatie doorvoert of u wilt gewoon nieuwe wanden, dan kan een stucadoorsbedrijf u hier verder mee helpen. Veel mensen denken dat een stukadoor alleen wanden glad maakt, maar een stucadoorsbedrijf doet veel meer dan alleen dat. In dit blog leggen wij u uit wat een stukadoor allemaal voor werkzaamheden verricht.

Stucadoorsbedrijf voor wanden en muren egaliseren

Lees verder

CV ketel vergelijken

CV ketel

CV ketel vergelijken op prijs of rendement?

Bij de aanschaf van een nieuwe CV is CV ketels vergelijken het eerste wat u gaat doen. U wilt tenslotte diverse modellen, prijzen en capaciteit met elkaar vergelijken. Juist bij een CV kopen gaat u niet over één nacht ijs, want het is een investering waar u ook het maximale rendement uit wilt halen tegen een redelijke prijs. Bij CV ketel vergelijken is het goed om eerst al uw wensen en eisen goed op een rijtje te zetten en dan verschillende CV ketels (online) te beoordelen, zodat u tot de beste keuze kunt komen. In dit blog geven wij u diverse tips waar u rekening mee kunt houden.

Hoe kunt u CV ketels vergelijken?

Lees verder

Kunststof kozijnen kopen bij kozijnen vervangen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen een aanwinst voor uw huis?

Kunststof kozijnen bieden veel mogelijkheden voor iedere soort ramen. Indien u houten kozijnen wilt vervangen voor kunststof kozijnen, heeft u daar ook veel minder onderhoud aan. Dat is ook het grootste voordeel van kunststof kozijnen, want die zijn onderhoudsarm. Op een schoon doekje af en toe na, heeft u er verder geen omkijken meer naar. Daarbij hebben kunststof kozijnen een hogere isolatiewaarde dan aluminium of houten kozijnen.

Waarom zijn kunststof kozijnen zo populair?

Lees verder

Tuin ontwerpen en nieuwe tuin aanleggen?

Tuin ontwerpen

Tuinontwerp voor een nieuwe tuininrichting?

Een tuin aanleggen begint bij een goed tuinontwerp. Heeft u de ruimte voor het (her)inrichten van een nieuwe tuin en heeft u eigen ideeën of wensen, dan wilt u die natuurlijk graag verwezenlijken. Een tuin ontwerpen is echter best een klus, omdat u met meerdere factoren rekening moet houden. Wilt u een tuinontwerp om lekker in uw nieuwe tuin te kunnen relaxen of een tuin vol bloeiende planten, struiken en bomen waar u kunt tuinieren? In dit blog leggen wij uit waar u rekening mee moet houden als u denkt over een nieuwe tuin ontwerpen.

Tuin ontwerpen: waar moet u rekening mee houden?

Lees verder

Zonnepanelen vergelijken

Zonnepanelen

Zonnepanelen vergelijken voor de beste zonnepanelen

Zonnepanelen vergelijken is natuurlijk erg belangrijk als u zich aan het oriënteren bent om zonnepanelen te kopen. Juist bij een dure aanschaf is het raadzaam om diverse zonnepanelen offertes te vergelijken, zodat u de beste keuze kunt maken. Er zijn verschillende zaken waar u op moet letten. In dit blog leggen wij u die graag uit.

Zonnepanelen vergelijken: op welke punten moet u letten?

Lees verder

Wat kost een dakkapel

Dakkapel

Kosten dakkapel

Wat kost een dakkapel?

Bent u zich aan het oriënteren om een dakkapel te plaatsen, dan wilt u graag de kosten van een dakkapel weten. Dit is natuurlijk erg afhankelijk van het type dakkapel, het gebruikte materiaal, de leverancier, het nawerk etc. Vaak is een dakkapel plaatsen wel een duurzame investering om meer ruimte en licht op uw zolder of slaapkamer te creëren.

Dakkapel kosten kunnen sterk variëren

Lees verder

1