Asbest verwijderen

Wilt u asbest verwijderen?

Asbest verwijderen

Offerte asbestverwijdering aanvragen

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf dat zich bezig houdt met asbest verwijderen? Omdat asbest verwijderen een zorgvuldige en risicovolle bezigheid is, moet dit vrijwel altijd worden gedaan door een gespecialiseerd bedrijf die hiermee alle voorzorgsmaatregelen en protocollen in acht neemt. Omdat asbest nog in veel daken en materialen zit, wil de overheid dat dit op de juiste manier wordt verwijderd in geval van bouw, verbouw en bij het afbreken van (bedrijfs)panden en woningen.

Asbest verwijderen door een specialist

Omdat asbest kan lijden tot zeer ernstige ziektes, moet asbest verwijderen met de uiterste zorg worden gedaan. Hierbij gelden zeer strenge regels. Indien u als eigenaar van een woning of bedrijfspand asbesthoudende materialen heeft, verplicht de gemeente u om hiertegen maatregelen te nemen. Indien er een risico bestaat dat er asbestvezels vrij kunnen komen, zal u een gecertificeerd bedrijf in asbestverwijdering in armen moeten nemen. Met de juiste kennis en voorzorgsmaatregelen, kan dit op een verantwoorde en veilige manier gebeuren.

Asbest verwijderen en de kosten

De kosten van asbest verwijderen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Gaat het bijvoorbeeld om asbesthoudende golfplaten, worden de kosten van het verwijderen per vierkante meter berekend. Gemiddeld zal dit € 25,- euro per vierkante meter zijn. Hoe groter het oppervlak hoe lager de prijs per m2 wordt. Echter zal de uiteindelijke prijs van meerdere omstandigheden afhangen. Voor grote vloeroppervlakken, isolatiemateriaal en dergelijke kunnen weer andere prijzen gelden.

Offertes vergelijken

Het is verstandig om bij asbest verwijderen meerdere offertes op te vragen. Via Bouw-offertes.nl heeft u de mogelijkheid om in één keer tot 4 offertes aan te vragen van gespecialiseerde bedrijven in asbestverwijdering. Hierna kunt u alle prijzen, condities en voorwaarden met elkaar vergelijken en de voor u meest geschikte offerte kiezen.

Offerte asbest verwijderen aanvragen?

Vul hieronder het aanvraagformulier zo goed mogelijk in en ontvang binnen 24 uur diverse offertes van gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Voor u is dit geheel gratis en vrijblijvend en hoeft u niet verder te zoeken. De aangesloten specialisten zijn u hiermee graag van dienst.